Vegan Grill Block na bazie oleju kokosowego, to doskonała wegańska alternatywa dla popularnego cypryjskiego sera Halloumi. Produkt świetnie sprawdza się jako dodatek do sałatek oraz przekąska. Z łatwością można przyrządzić go na grillu lub patelni. Produkt bezglutenowy, bez soi, oleju palmowego i gmo.
MASA NETTO
220 G
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100G:
WARTOŚĆ ENERGETYCZNA:
1395 kJ / 335 kcaL
TŁUSZCZ
22 G
W TYM KWASY TŁUSZCZOWE NASYCONE
21 G
WĘGLOWODANY
30 G
W TYM CUKRY
0,5 G
BIAŁKO
1,9 G
SÓL
1,8 G.
woda, skrobie modyfikowane: E 1404, E 1450; olej kokosowy całkowicie utwardzony 22 %, stabilizator: E 464; białko roślinne, sól, aromat, substancja konserwująca: sorbinian potasu, barwnik: karoteny.
SZASZŁYKI Na GRILLA z vegan grill block
Składniki:
280 g Vegan Grill Block Veganation
1 żółta papryka
1 zielona papryka
½ czerwonej cebuli
3 łyżki oliwy
łyżeczka ziół prowansalskich
Sposób przygotowania:
Vegan grill block pokrój w kostkę.
Następnie pokrój wszystkie warzywa w kostkę.
Pokrojone składniki umieść w misce, skrop oliwą i dopraw do smaku.
Składniki nakładaj naprzemienne na szaszłyki.
Grilluj z każdej strony przez około 4 minuty.
do sałatki
na kanapkę
Ta strona korzysta z ciasteczek aby świadczyć usługi na najwyższym poziomie. Dalsze korzystanie ze strony oznacza, że zgadzasz się na ich użycie.