WEGAŃSKIE PLASTRY O SMAKU ŻÓŁTEGO SERA Z DODATKIEM POMIDORÓW Z BAZYLIĄ, TO W PEŁNI ROŚLINNA ALTERNATYWA SERA NATURALNEGO O WYJĄTKOWYM AROMACIE. WYGODNA FORMA DOSKONALE NADAJE SIĘ DO KANAPEK, TOSTÓW CZY BURGERÓW, A WZBOGACENIE SMAKU O POMIDORY I BAZYLIĘ ODMIENI KAŻDĄ WEGAŃSKĄ PIZZĘ. WYBIERAJĄC ROŚLINNE PRODUKTY, DBASZ ZARÓWNO O SYTUACJĘ ZWIERZĄT, JAK I CAŁEJ PLANETY I SWOJE WŁASNE ZDROWIE. W PRZYPADKU TEGO PRODUKTU REZYGNUJESZ NIE TYLKO Z LAKTOZY, ALE TAKŻE SOI, GLUTENU I OLEJU PALMOWEGO. SER JEST ODPOWIEDNI DLA WEGAN ORAZ WEGETARIAN.
Posiekaj drobno cebulę i czosnek, a następnie wrzuć na patelnię i poczekaj aż się zeszkleni.
Dokładnie umyj paprykę czerwoną i papryczki chilli, oczyść z nasion. Następnie pokrój na drobną kostkę, wrzuć na patelnię i wymieszaj z cebulą oraz czosnkiem.
Przesyp zawartość patelni do garnka. Wlej pomidory krojone wraz z zalewą.
Zagęść zupę koncentratem pomidorowym.
Przypraw pieprzem, solą i rozmarynem. Gotuj przez około 30 minut.
Na koniec dodaj ser wegański pokrojony na małe kawałeczki.
DO SAŁATKI
NA PIZZĘ
NA KANAPKĘ
Ta strona korzysta z ciasteczek aby świadczyć usługi na najwyższym poziomie. Dalsze korzystanie ze strony oznacza, że zgadzasz się na ich użycie.