Wegański odpowiednik
MASCARPONE
WEGAŃSKIE MASCARPONE MARKI VEGANATION TO IDEALNY ZAMIENNIK NABIAŁOWEGO MASCARPONE. PRODUKT VEGANATION WYPRODUKOWANY JEST NA BAZIE OLEJU KOKOSOWEGO. WEGAŃSKIE MASCARPONE MOŻE BYĆ DODAWANE DO DESERÓW JAK I SŁONYCH POTRAW.
MASA NETTO 250 G
WEGAŃSKI PRODUKT O SMAKU MASCARPONE
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100G:
WARTOŚĆ ENERGETYCZNA 427 KJ/346 KCAL
TŁUSZCZ 35G W TYM
KWASY TŁUSZCZOWE NASYCONE 35G
WĘGLOWODANY 7G W TYM CUKRY 0.1G
BIAŁKO 0,6G
SÓL 0,14G
WODA, OLEJ KOKOSOWY CAŁKOWICIE UTWARDZONY, SKROBIA MODYFIKOWANA (E1420, E1450), BIAŁKO ROŚLINNE, AROMAT, REGULATOR KWASOWOŚCI: KWAS CYTRYNOWY
Vegan Grill Block Veganation
Składniki:
SKŁADNIKI NA KREM:
½ opakowania Mascarpone Veganation
¼ szklanki mleka roślinnego
3 łyżki syropu klonowego
1 łyżeczka ekstraktu waniliowego (opcjonalnie)
DODATKI:
ulubione musli
50 g truskawek
Sposób przygotowania:
Składniki na krem miksujemy ze sobą w blenderze do uzyskania gładkiej konsystencji.
Truskawki kroimy w kostkę.
Do wysokiej szklanki wsypujemy nasze ulubione musli, następnie nakładamy krem. Całość posypujemy truskawkami.
Ta strona korzysta z ciasteczek aby świadczyć usługi na najwyższym poziomie. Dalsze korzystanie ze strony oznacza, że zgadzasz się na ich użycie. Zgoda Polityka prywatności